disclaimer
Meeuse Techniek besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de betrouwbaarheid van alle gepubliceerde data. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen.

Meeuse Techniek aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die (kunnen) worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden van deze informatie.
Meeuse Techniek aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor enig nadeel welke voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken. Bezoek aan de website, alsmede gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel voor risico van de gebruiker.

De website van Meeuse Techniek is beschermd. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de webmaster van Meeuse Techniek is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via de website van Meeuse Techniek op enigerlei wijze te verspreiden.


Het ontwerp & realisatie van deze website is gedaan door:
DSIGM creatieve vormgeving.
 
   
© 2014-2021 MeeuseTechniek.nl :: disclaimer